joi, 30 iulie 2009

Coasta Evei

Se spune ca partea femeiasca a fost creata din coasta lui Adam.Probabil Creatorul a observat ca lutul e prea maleabil si ii trebuia ceva mai tare.Si iat-o in toata splendoarea ei pe Eva, cea plina de esenta lui Adam, dar diferita atat fiziceste, cat si sufleteste.De ce s-a oprit Creatorul, de ce nu a continuat, luand din coasta Evei si realizand altceva? Ce altceva, nu stiu.ALTCEVA .S-a oprit pentru ca a realizat ca a oferit deja totul, prin crearea primelor doua fiinte sau s-a plictisit pur si simplu si s-a apucat de creat animale, pasari, plante?Iti dai seama cat de plictisitoare era viata atunci, nu?Lumea era creata deja, doi oameni fusesera creati, ce mai era de facut?
Scenariul 1) Eva nu il gaseste atragator pe Adam, ci pe sarpe. Ah, nu, nu era zoofila.Pur si simplu sa spunem ca sarpele era foarte atragator si cu sex-appeal.Rezultatul:sa lasam imaginatia la o parte, nu avem sirena exemplu de specie jumatate om, jumatate peste?
Scenariul 2) Eva nu il gaseste atragator nici pe Adam, nici pe sarpe.Rezultatul: sfarsitul prematur al lumii
Scenariul 3) Adam si sarpele gandesc ca Eva este in plus.Rezultat: un sarpe digera o masa copioasa in maxim doua saptamani.Plus ca daca ii place, ii ramane si varianta doi, desertul Adam.
Scenariul 4) Eva ii gaseste atragatori atat pe Adam, cat si pe sarpe.Rezultat: a) menaje-a-troi, nu am destula imaginatie pentru ceea ce ar putea rezulta, b) lupte constante pentru cucerirea Evei, posibila moarte a ambilor combatanti, Eva ramane sa manance singura merele, c) niciunuia din ei nu le pasa de sentimentele ei (viceversa scenariului 2, acelasi rezultat)
Deci, oricum ati lua-o, sa fim multumiti ca suntem asa, ca a ales deja cineva pentru noi scenariul si povestea continua...pana se va sfarsi razboiul acesta mut intre cele doua sexe, Adam si Eva...Ghici cine mai ramane sa stinga lumina?Rezultat: sarpele!

Niciun comentariu: