marți, 18 august 2009

considerente despre dragOste si seX

Dumnezeu a creat barbatul.Apoi femeia.Pentru fiecare din ei a avut in plan procreerea.Dar si placerea.Caci altfel nu ar fi pierdut timpul cu micile amanunte care ofera partenerilor mobilul acuplarii, intensitatea maxima a trairilor, tangibile, vulnerabile, incontrolabile si atat de ascunse privirii. Dintre toate creaturile lui Dumnezeu, barbatul si femeia trebuie sa stea fata in fata pentru a avea un act sexual a la carte, garantand placerea maxima si datorita pozitionarii organelor sexuale si a centrilor care ofera placerea maxima.La alte animale, acuplarea este in majoritatea cazurilor pe la spate, dintr-o pozitie dominanta a masculului.Scurt, la obiect, fara povesti sau lacrimi. Nu stiu cum e cu placerea lor.
Iubirea in sine este un sentiment inaltator atunci cand este simtit de ambele persoane in acelasi timp sau in egala masura, daca apar decalaje privind timpul, cantitatea sau calitatea sentimentelor, iubirea exista doar in mintea celor care o cauta.
Toti ne plangem ca fara dragoste nu putem trai, dar viata ne obliga s-o traim oricum, cu sau fara aceste sentimente si chiar ajungem sa ii consideram nebuni pe cei care se sinucid din dragoste neimplinita."Prostii, parca nu gaseau pe altul!" ne spunem seci in barba, convinsi fiind ca viata e ste o continua cautare a dragostei, ca fara ea se poate totusi trai. Si ii dam la o parte pe cei care se indragostesc si merg mana de mana prin parc , chiar si la 50 de ani, ii privim indiferenti pe cei care se pupa la cinematograf si ii invidiem teribil pe cei care isi mai cauta norocul si la varsta la care ar trebui sa fie bunici casatorindu-se cu femei a caror varsta este mult prea mica pentru gustul nostru.
Purcedem in viata iubindu-ne mama, apoi iubita din scoala, sotia si copiii, dar de indragostit ne indragostim doar o data in viata cu adevarat si fara rezerve. Cine a trait vreodata indeajuns pentru a avea fluturi in stomac la vederea persoanei iubite?Cui i s-au taiat picioarele la primul sarut?Cine a fost cel care si-ar fi dorit sa moara inainte sa rosteasca cuvinte de adio?Cine a trait sentimentul ca nu mai are nevoie de cuvinte, ca poate comunica oricum cu persoana iubita?
Daca am trait macar una din acestea, putem sa ne consideram indragostiti. Daca am trait mai mult de una, suntem si fericiti.Iar daca le-am trait pe toate ...suntem ori prea batrani, ori prea NOROCOSI!
Literele cu majuscule din titlu explica viata ca pe un joc cu x si zero: ai parte de dragoste, marchezi x, ai parte si de bani, marchezi inca un x, iar daca ai parte si de sex si ai marcat inca un x, ai castigat. Dar oare cati oameni ai intalnit care sa aiba toate cele trei x-uri deodata?
Sexul poate fi frumos daca este consimtit, impreuna cu persoana iubita si care este (in cazul cel mai fericit) indragostita de tine de asemenea, fara oprelisti legate de timp, alte persoane, boala etc.Poate fi frumos daca dureaza 5 minute sau 5 ore, dar tot intensitatea sentimentelor stabileste dorinta de a oferi si primi placere.A face dragoste se refera la tot ce depaseste cele 5 minute pentru ca atunci te oferi cu adevarat cautarii celuilalt, oferindu-i-te in schimb.Daca nu ai ce oferi, nu-ti mai dori decat iubite pe care sa le minti usor, intr-o noapte.Nu-ti dori nici sotie, nici copii, caci nu ai ce oferi.Si e pacat sa minti o viata de om.Viata ta sau a lor.Caci sex primesti oricum cata vreme esti tanar sau ai bani.Oricat ai fi de urat sau prost, se va gasi o femeie suficient de disperata sa te ia si asa.Caci are nevoie de minciuna de zi cu zi pentru a-si trai viata in randul lumii. Adica alaturi de alti oameni care se inseala unii cu altii, facand pe familistii, moralistii si bisericosii.
La revedere, pe curand!Sa fiti iubiti...nu mintiti!

Niciun comentariu: