luni, 3 august 2009

Prostii si desteptii

Zilele in care sunt prosta sunt din ce in ce mai dese.Sunt zile in care sunt facuta prosta de catre altii.Sunt zile in care ma inseala unii prin piata.Sunt zile in care am incredere in cine nu trebuie.Sunt zile in care iubesc pe cine nu trebuie.Sunt zile in care pur si simplu devin cu fiece clipa mai prosta pentru ca ajung sa ma simt asa.Desi nu sunt asa.
E ca si cum te-ai simti batran doar pentru faptul ca altii iti spun ca esti, ca arati ca unul, ca te porti ca unul.Dar tu te simti cu treizeci de ani mai tanar, in sufletul si in mintea ta, eul tau nu te poate minti, nu?
E ca si cum te-ai simti in plus, desi sunt multi care au nevoie de tine, dar nu o recunosc. In fiecare zi faci cate ceva, mic, insignifiant, pentru care ar trebui sa fii considerat important. Dar nu esti.Tocmai pentru ca nu il consideri tu asa, il oferi benevol, oricui, fara sa iti pese de valoarea lui.Si poate candva nu il vei mai avea.Si ei nu il vor mai primi.Si atunci va deveni important.
E ca si cum te-ai simti mai mic, desi nu inaltimea e cea care ar trebui sa iti ridice semne de intrebare.Pur si simplu nu mai esti vazut, nu mai contezi si nici umbra nu mai faci incercand sa te strecori printre ceilalti, fara sa ii deranjezi, stingher si simplu.Caci asa esti.
E ca si cum ti-ai dori sa nu mai vina o alta zi.Caci noaptea a devenit o temnita de ganduri neplacute si te sperie ceea ce vor deveni maine.Nu esti tu de vina, sunt ceilalti, cu nepasarea cu care iti vorbesc si grija pentru orice, mai putin tu.
E timpul sa redevii ce ai fost.Lupta

Niciun comentariu: